top of page

Draagconsult - draagzak

Je wilt je kindje graag dragen met een draagzak, maar weet niet waar je moet beginnen. Een full-buckle of een half-buckle, en welk merk dan? Het aanbod is enorm. Bovendien is niet elke draagzak per se veilig of ergonomisch verantwoord, en zit een willekeurige goede draagzak niet vanzelfsprekend comfortabel bij jou.

Tijdens een draagzak consult bekijken we de verschillende typen draagzakken. Vervolgens gaan we een aantal draagzakken passen die aansluiten bij de ontwikkelingsfase van je kindje, en kijken we samen welke het beste zit bij jouw lichaam. Veiligheid en ergonomie, van zowel drager als kind, vormen bij dit alles de leidraad. Juist gebruik en optimaal afstellen horen daar uiteraard bij.

Een draagzak consult vindt het beste plaats na de bevalling, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

 

Let op: ik verkoop geen draagzakken, maar je kunt de draagzak van je keuze na het draagconsult van me huren totdat je er zelf een hebt aangeschaft.

  • tijdsduur: 60-90 min

  • locatie: mijn praktijkruimte aan huis in Bunnik, of aan huis (toeslag)

  • optioneel:

Duurzaamheid

De textielindustrie is helaas een erg vervuilende industrie. In principe koop ik de draagzakken en -doeken die ik tijdens de consulten gebruik dan ook tweedehands, om vervuiling en het onnodige gebruik van nieuwe grondstoffen te beperken. Uiteraard check ik of de materialen technisch nog helemaal in orde zijn!

0BC215E2-9A5A-4A44-AC0D-9E965B294107_1_201_a_edited_edited.jpg
bottom of page