top of page

Waar kan ik je mee helpen?

Zelfzorg, tja.. Het schiet er meer dan eens bij in, zeker in ons nuchtere even-doorbijten-en-dóórgaan-landje. Maar eigenlijk weten we allemaal best dat het belangrijk is, of sterker nog essentieel, om te vertragen, in te checken bij onszelf, te voelen wat er gevoeld mag worden. Kortom, om goed voor onszelf te zorgen. Niet alleen omdat jij gewoon belangrijk bent, maar ook omdat de mate waarin jij goed in je vel zit invloed heeft op wat jij kunt dragen en bieden. Gevalletje "eigen-zuurstofmasker-eerst". 

Wanneer heb jij voor het laatst ingecheckt bij jezelf? Mogen ontvangen, en verder even helemaal niets hoeven? Een massage bij In het Wilde Gras biedt daar bij uitstek de gelegenheid toe.

Massage Driebergen - Praktisch

Ik ontvang je graag in mijn kleine, maar fijne massageruimte aan huis in Bunnik, op een steenworp afstand van Driebergen. De ruimte is op een rustige en natuurlijke manier ingericht, zodat jij je optimaal kunt ontspannen. Voor de massage maak ik gebruik van 100% natuurlijke oliën, al dan niet met toevoeging van essentiële oliën, in afstemming met jou.

in-het-wilde-gras.jpg
  • Even vertragen...

  • Mentale ontspanning

  • Aanmaak oxytocine en endorfine (gelukshormonen)​

  • Bevordert slaap, en daarmee lichamelijk herstelproces

  • Vergroting lichamelijk bewustzijn

  • Ontspanning verkrampte spieren

  • activering verslapte spieren

  • Stimulatie bloedcirculatie (zuurstof, voedingsstoffen, afvalstoffen)

  • verbetering Stofwisseling cellen

Massage Driebergen: een weldaad voor lichaam en geest

Even stilstaan, liefdevolle aanraking, we hebben het allemaal nodig. Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat we zowel mentaal als fysiek even kunnen ontspannen. Massage verlaagt de bloeddruk, werkt ont-stressend, en is bevorderend voor de slaap. Er wordt endorfine en oxytocine aangemaakt, wat ervoor zorgt dat je je gelukkig voelt. Verkrampte spieren zullen ontspannen, en de spanning in verslapte spieren wordt verhoogd. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor zuurstof de weefsels en organen beter kan bereiken. De toevoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt hiermee bevorderd.

Bovendien zorgt de massage voor dat je uit je hoofd, en meer in je lichaam komt. Dit resulteert in een vergroting van het lichamelijk bewustzijn en ervaring van begrenzing van het lichaam. Je voelt je vaak letterlijk beter in je vel zitten, en ervaart meer zelfvertrouwen. Wie wil dat nou niet?

Kan ik je binnenkort verwelkomen voor een heerlijk ontspannende massage? Vanaf Driebergen ben je met 10 minuten in Bunnik .

Duurzaamheid

De textielindustrie is helaas een erg vervuilende industrie. Waar mogelijk koop ik mijn materialen dan ook tweedehands, om vervuiling en het onnodige gebruik van nieuwe grondstoffen te beperken.

Ook gebruik ik geen droger om mijn handdoeken extra-zacht te maken, om zo mijn energiegebruik te beperken.

bottom of page