top of page

Draagconsulent Odijk

draagconsult-zwangerschap.jpg
draagconsult-draagdoek-odijk.jpg
draagconsult-draagzak-odijk.jpg
vragen-over-dragen.jpg

Waar kan ik je mee helpen?

Je wilt je kindje graag gaan dragen, maar hoe? En hoe draag je eigenlijk veilig en ergonomisch?

 

Iedere draagzak, -doek en knoopwijze heeft weer andere eigenschappen, die hem meer of juist minder geschikt maken voor jouw postuur of situatie. Wat ideaal is voor de een, is voor de ander helemaal niets. Belangrijk is om te kijken wat bij jou goed zit, zodat jij je kindje op een zo comfortabel mogelijke manier kan dragen. ​Dus ja, waar te beginnen?

 

Voor een draagconsult in Odijk ben je bij In het Wilde Gras aan het juiste adres!

draagconsulent Utrecht

Gevoel van veiligheid

Draagconsult Odijk

Een draagconsult is zeker geen overbodige luxe, en gelukkig is een draagconsulent ook in Odijk goed te vinden. Een goed zittende draagzak of draagdoek ​maakt een wereld van verschil, en vergroot het draagplezier van ouder en kind.

Omdat iedere vraag anders is, zal ook ieder draagconsult er anders uitzien. Misschien wil je je eerst nog even oriënteren op de mogelijkheden? Of wellicht weet je al dat je een draagzak wilt, maar nog niet welke? Of je wilt juist een rekbare, of een geweven draagdoek, en wilt graag leren knopen. Afhankelijk van je materiaalkeuze, de ontwikkelingsfase van je kindje, of je persoonlijke situatie/voorkeur, kun je je kindje bovendien op de buik, heup en/of rug dragen. Wat je vraag ook is, we besteden altijd aandacht aan veiligheid en ergonomie, van zowel jou als je kindje. Goed materiaal, de juiste maat, pasvorm en mogelijkheid tot ondersteuning van de natuurlijke houding van je kindje zijn daarvoor essentieel.

Als draagconsulent kom ik bij jou thuis in Odijk - wat de voorkeur heeft als je kindje nog heel klein is - of je komt bij mij in Bunnik. Vindt het draagconsult bij jou in Odijk plaats, dan kom ik - heel duurzaam - naar je toe gefietst! In dat geval neem ik uiteraard alle benodigde materialen mee. We oefenen met een zogenaamde draagpop. Deze benadert een echte baby in grootte, gewicht en gewichtsverdeling. Als je het onder de knie hebt oefenen we nog een laatste keer met je eigen kindje.

bottom of page